Medical Staff

IMS este o firma specializata in recrutarea personal medical calificat dint toate tarile Europei pentru plasamente in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta si Orientul Mijlociu.
Prezenta activ pe piata recrutarii si plasarii de personal medical din UE, IMS este permanent solicitata de angajatori pentru a selecta si plasa:

 • Medici
 • Dentisti
 • Asistente medicale
 • Moase
 • Farmacisti
 • Medici radiologi

Majoritatea candidatilor recrutati de lucreaza in cadrul unor unitati medicale publice si private din Marea Britanie, in special cele din sistemul National Health Service (NHS).

Am dobandit de-a lungul anilor o bogata experienta si un nivel comprehensiv de cunoastere a cerintelor pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca din punctul de vedere al alcatuirii dosarului pentru inregistrare, al cunoasterii limbii si al experientei necesare pentru a lucra Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania sau Orientul Mijlociu

Daca doriti sa lucrati in strainatate va rugam sa contactati IMS si sa va exprimati optiunea.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
""   Gabriela Codreanu
""   Email: gabi@imsrecruitment.com
""   Tel: 0044 1928 739428

DENTISTI

IMS are contracte pentru recrutarea si plasarea de dentisti in Marea Britanie, Irlanda si Orientul Mijlociu.

In Marea Britanie recrutam exclusiv pentru clinici si cabinete stomatologice de varf. Posturile disponibile sunt de stomatologie generala angajatorii numarandu-se printre cele mai renumite si respectate organizatii in domeniu. Salariile sunt competitive si sunt insotite de o serie intreaga de oportunitati de dezvoltare a carierei si de instruire. Clientii nostri au o experienta vasta in integrarea dentistilor din afara Marii Britanii si acorda intreaga asistenta tuturor noilor veniti pentru a se acomoda stilului de viata si de munca din Marea Britanie.

Ce ofera IMS dentistilor :

 • Asistenta in obtinerea unui post corespunzator in Marea Britanie;
 • Consultanta in legatura cu cerintele de limba si experienta pentru angajare;
 • Transmiterea cererii Dvs. Catre angajatori;
 • Organizarea interviurilor cu angajatorii;
 • Asistenta in procesul de inregistrare cu organizatiile si asociatiile profesionale din Marea Britanie;
 • Consultanta in legatura cu toate aspectele implicate in procesul de relocare , viata si munca in Marea Britanie;
 • Sprijin candidatilor care semneaza contracte cu angajtorii prin intermediul IMS.

Nu percepem nici un fel de taxa sau onorariu de agentie. Totusi, candidatii trebuie sa accepte raspunderea pentru plata oricaror taxe legale ca de exemplu cele de inregistrare cu asociatiile si organizatiile profesionale din tara de destinatie, examenelor medicale la angajare, unele costuri ocazionate de deplasarea la interviuri.

CONDITII

Este esential ca toti candidatii sa stapaneasca foarte bine limba engleza, scris si vorbit. La momentul potrivit toti candidatii vor trebui sa se inregistreze la GDC – General Dentistry Council echivalentul britanic al Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania. Pentru detalii referitoare la procesul de inregistrare la GDC va rugam sa accesati site-ul http://www.gdc-uk.org

Pentru orice lamuriri suplimentare in legatura cu procesul de inregistrare IMS va sta la dispozitie.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
""   Gabriela Codreanu
""   Email: gabi@imsrecruitment.com
""   Tel: 0044 1928 739428

ASISTENTI MEDICALI SI MOASE

IMS lucreaza pentru diferiti furnizori de servicii medicale, din domeniul public sau privat , recrutand asistenti medicali cu toate nivelurile de experienta si de toate specializarile pentru spitale de varf din Marea Britwanie, Irlanda si Orientul Mijlociu.

In prezent, un numar mare de asistenti medicali din Europa lucreaza in Marea Britanie gratie faptului ca au fost recrutati de IMS. O serie intreaga de alti asistenti sunt in faza de interviu sau in faza de inregistrare la NMC - Nursing and Midwifery Council Colegiul Asistentilor Medicali si Moaselor din
Marea Britanie.

Pentru informatii in legatura cu inregistrarea accesati: http://www.nmc-uk.org
Pentru informatii in legatura cu inregistrarea ca asistent medical in Irlanda accesati: http://www.nursingboard.ie/

In ceea ce priveste contractele, acestea sunt, de regula, cu spitale publice din Marea Britanie si Irlanda precum si cu o serie de spitale private din Marea Britanie si din Orientul Mijlociu care platesc salarii atragatoare. Intervievam regulat candidati in diferite localitati din Europa si, in unele cazuri aducem candidatii la interviu in Marea Britanie.

Spitalele din Orientul Mijlociu ofera candidatilor oportunitatea de a castiga salarii scutite de taxe precum si conditii excelente de munca in spitale moderne cu dotari de ultima ora. Majoritatea tarilor din Orientul Mijlociu accepta autorizatiile de libera practica din tara de origine a candidatului. Pe langa salariile scutite de taxe, candidatii beneficiaza de zboruri platite pentru concediul anual de odihna si cazare gratuita. Arabia Saudita este recunoscuta ca fiind tara care ofera cele mai mari salarii si bonusuri.

IMS cauta in special asistenti medicali pentru posturi de moasa, terapie intensiva, psihiatrie si pentru blocul operator. Datorita cererii mari pentru astfel de specializari, candidatii eligibili cu experienta pot obtine salarii foarte bune.

Pentru asistentii medicali cu un nivel scazut de cunoastere a limbii engleze avem oferte de posturi pentru infirmieri.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
""   Gabriela Codreanu
""   Email: gabi@imsrecruitment.com
""   Tel: 0044 1928 739428

FARMACISTI

IMS are incheiate contracte cu cu cele mai mari lanturi de farmacii private din Marea Britanie si Irlanda si recruteaza candidati din intreaga Europa.
Oferta IMS pentru Marea Britanie este:

 • Zboruri platite in Marea britanie pentru interviuri
 • Salarii incepand cu 50.000 euro
 • Asistenta la inregistrarea la RPSGB Colegiul Farmacistilor din Marea Britanie
 • Bonificatii la instalarea la post
 • Posturi disponibile in intregul Regat Unit.
 • Farmacii moderne
 • Programe de pregatire comprehensive.

Farmacistii recrutati din strainatate pentru a lucra in Marea Britanie vor beneficia de aceleasi salarii si conditii ca si omologii lor britanici. Farmacistii din strainatate vor fi platiti cu salarii incepand cu 50.000 euro pe an. Salariile cresc cu experienta si vechimea la post. De asemenea, angajatorii acorda prime de instalare si asistenta in integrarea in comunitatile locale.
Coinditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele:

 • sa vorbeasca bine limba engleza
 • sa fie absolventi de studii universitare de specialitate cu diploma eliberata de o tara membra a UE.

Societatea Regala a Farmacistilor din Marea Britanie - RPSGB este organizatia profesionala si forumul de reglementare al farmacistilor din Anglia, Tara Galilor si Scotia. http://www.rpsgb.org.uk/ . Regulile de inregistrare pot diferi de la tara la tara. Unii absolventi de studii superioare de farmacie din tarile UE se pot inregistra imediat dupa absolvire in vreme ce altii au nevoie de o practica minima de 3-5 ani inainte de a se putea inregistra la RPSGB.

IMS recruteaza farmacisti din tarile UE. Contactati-ne acum astfel incat sa putem demara pregatirile pentru un interviu in Marea Britanie.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
""   Gabriela Codreanu
""   Email: gabi@imsrecruitment.com
""   Tel: 0044 1928 739428

 
MEDICI

In prezent, tari ca Marea Britanie, Franta si Germania ofera o gama larga de oportunitati de angajare atat pentru doctori tineri cat si pentru cei cu experienta. Irlanda si Orientul Mijlociu are nevoie numai de medici experimentati. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii sunt, evident, cunoasterea limbii engleze pentru Marea Britanie si Orientul Mijlociu, germana pentru Germania si franceza pentru Franta. Candidatii trebuie sa stapaneasca limbile respective astfel incat sa poata vorbi fluent si sa scrie corect

Opportunitati in Marea Britanie


Cautam o gama larga de specialisti pentru a se angaja in Marea Britanie. Posturile disponibile sunt atat in sectorul public cat si in cel privat.

Pentru Marea Britanie se cauat, in special, urmatoarele specializari:
Medicina de familie Radiologi Histopatologie Geriatrie Psihiatrie
Chirugie plastica Microbiologie Hematologie Patologie Anestezist

Toti candidatii trebuie sa detina o diploma de licenta in medicina obtinuta de la universitati din tarile membre UE si sa fi lucrat 3 ani din ultimii cinci ani ca medici in specializarile respective. De asemenea, trebuie sa fiti cetatean al unei tari membre UE sau sa fiti casatorit(a) cu un cetatean al unei tari membre.

Medici Rezidenti (RMOs)


IMS este cea mai mare importanta agentie care recruteaza medici rezidenti pentru Marea Britanie. Medicii pe care ii cautam trebuie sa aibe minimum trei ani de experienta dupa obtinerea diplomei de licenta in medicina. IMS recruteaza atat pentru unitati spitalicesti din sectorul public cat si din cel privat. Spitalele din sectorul privat angajeaza medici pe timp de o saptamana, timp in care lucreaza, locuiesc si traiesc efectiv in spital. Dupa aceea ei pot fie sa intoarca acasa fie sa isi caute job-uri temporare ca medici. Un astfel de medic poate castiga pana la 60.000 euro daca lucreaza 22 de saptamani pe an si pana la 100.000 euro daca lucreaza un numar de 35 de saptamani pe an in acest sistem. Castigurile pot fi mult imbunatatite daca se suplimenteaza cu retributii pentru joburi temporare in diverse unitati medicale. Acest sistem de lucru poate constitui cea mai scurta si rapida cale pentru medicii din strainatate pentru a lucra in Marea Britanie. Se cauta mai ales medici anestezisti, tineri chirurgi, medici de familie si cardiologi.

Medici diagnosticieni


In Marea Britanie, medicii diagnosticieni isi folosesc experienta clinica pentru examinarea si consilierea medicala a pacientilor. Salariile pentru astfel de posturi se ridica la 75,000 Euros. Un astfel de post este ideal pentru medici de familie, internisti si medici de recuperare cu experienta.

Orientul Mijlociu

Spitalele din Orientul Mijlociu ofera candidatilor sansa de a realiza venituri neimpozabile in conditii de munca excelente in spitale moderne dotate cu tehnologie de varf. Majoritatea tarilor din Orientul Mijlociu accepta autorizatia de libera practica din tara de origine a candidatului. Pe langa salariile scutite de taxe, candidatii beneficiaza de zboruri platite pentru concediul anual de odihna si cazare gratuita

Germania si Franta

Avem o serie intreaga de oportunitati de angajare in spitale publice si private pentru medici vorbitori de limba franceza si germana. Se cauta toate specializarile si medici de toate gradele de la medici rezindeti la medici specialisti si primari.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
""   Gabriela Codreanu
""   Email: gabi@imsrecruitment.com
""   Tel: 0044 1928 739428

 

Key words; SPITAL, Medic, Asistenti medicali, Farmacist, Loc de munca, Locuri de Munca, Recrutare, Medic radiolog, Medic stomataolog/Dentist, Marea Britanie, UNIT AL MARII BRITANII, Anglia , ENGLEZA, IRLANDA, RADIOLOG, Hematolog, Psihiatru, Medic rezident, Patolog, MEDIC DE FAMILIE, CARDIOLOG, Microbiolog, Histopatolog, Medic diagnostician, Traumatolog, Patolog, Asistent social, Infirmier, Orientul Mijlociu, DUBAI, ARABIA SAUDITA