Medical Staff

JOBS FOR CROATIAN MEDICAL STAFF Estonia

IMS je specijalizirana agencija za zapošljavanje zdravstvenih djelatnika, te je u potrazi za hrvatskim kadrom za poslove u našim mnogobrojnim međunarodnim zdravstvenim ustanova i bolnicama.

IMS surađuje sa najboljim zdravstvenim organizacijama u Velikoj Britaniji (NHS i privatni), Irskoj, EU, te Karibi i Bliski Istok.

Naša uspješna tvrtka je osnovana 2002. godine i zapošljava:

  • Liječnike
  • Medicinske sestre/ iskustvo s područja mentalnog zdravlja
  • Medicinske sestre općeg smijera
  • Primalje i
  • Fizioterapeute

ZA LIJEČNIKE

Nudimo posao liječnicima u Velikoj Britaniji, Irskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Malti i Bliskom istoku.

IMS nudi mnoga radna mjesta u Velikoj Britaniji i Irskoj za liječnike sa GMC i IMC registracijom. Imamo stalnu potrebu za liječnicima opće medicine, kirurga, anesteziologa, Intenzivne njege i hitne službe za rad u NHS i privatnim bolnicama naših klijenta.

IMS ima posao za liječnike na svim razinama iskustva; od pripravnika do primariusa.
IMS će vam pružiti sve savjete i pomoć koja vam je potrebna za početak rada u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Link za registraciju:

Velika Britanija - GMC Registracija: www.gmc-uk.org/doctors/applications.asp

Irska - IMC Registracija: www.medicalcouncil.ie/Registration/General-Registration/

IMS također traži liječnike s izvrsnim znanjem njemačkog jezika za naše klijente u Njemačkoj, ali i liječnike sa dobrim znanjem francuskog za naše francuske klijenata.

ZA MEDICINSKE SESTRE

Imamo mnogo radnih mjesta za medicinske sestre u Velikoj Britaniji. Posao na svim razinama postoje u bolnicama (NHS i privatnih) i u domovima za umirovljenike.

Contact

 
Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail:nick@imsrecruitment.com

 

 

Key Words: Hospital, Doctor, Nurse, Pharmacist, Job, Work, Recruitment, Radiographer, Dentist, Great Britain, United Kingdom, England, Ireland, Radiologist, Haemotolgist, Psychiatrist, Resident Medical Officer, Pathologist, Family Doctor, Cardiologist, Microbiologist, Histopathologist, Medical Assessor, Traumatologist, Pathologist, Care Worker, Carer, Middle East, Dubai, Saudi, Anaethetist, Radiologist, Dermatology, Dermatologist, Medical, Assesor, GMC Registration, GDC registration, RPSGB, Aesthetic medicine, CRA, Clinical researcher, Clinical research, RMO, ALS, PALS